ATX® Competition Combo Rack Bänk

33 495,00 kr (Inkl. Moms)
Tillgänglighet:
Ej i lager
Leveranstiden:
2-4 veckor
Leveranser från och med
DB Schenker
DB Schenker
1 550,00 kr

ATX® Competition Combo Rack Bänk är en två-i-en träningsbänk speciellt gjord för professionell knäböj och bänkpress.

Den extremt robusta och stabila konstruktionen imponerar med en vikt på 238 kg för hela racket med bänk och 124 kg för knäböjsracken utan nödhyllor. Racket är byggt av profilerade stålrör med dimensionerna 8x8cm, 7x7cm och 5x5cm och väggtjocklekar på 3 mm och 4 mm. Racket kan snabbt och enkelt justeras till så gott som alla kroppsstorlekar.

- Certifierad enligt EN 20957 I.II.IV Klass S - 
- Kvalitetsprodukter designade i Tyskland -

Teleskopiska skivstång:
Rackets kärna bildas av de två teleskopiska skivstångsställen som är justerbara i höjd och lutning. Var och en av hyllorna har två J-Hooks, den nedre används vanligtvis för bänkpressen och den övre för knäböj. Vridbara cylindriska rullar är integrerade i J-Hooksen för att göra det lättare att rikta in skivstången på rätt ställe. Dessa är gjorda av ett PA-material och är utrustade med nållager. Om det behövs är rullarna utbytbara. Rullarna i de övre J-Hooksen är försedda med ett centreringsspår, rullarna i de nedre J-Hooksen är kontinuerligt cylindriska. Höjden på J-Hooksen för bänkpress är 755 mm till 1330 mm. Höjden på J-Hooksen för knäböj är 1175 mm till 1750 mm. Var och en till skivstångens underkant. Dessutom är J-Hooksen utrustade med slagskydd, för att skydda rivningen och slitningen av skivstången. Den teleskopiska justeringen är försedd med PA-glider för enklare justering och för att skydda materialet. Bredden mellan de teleskopiska hyllorna är 110 cm. De teleskopiska skivstångshyllorna kan ställas in rakt eller med lutning på 6,5 ° för att man skall kunna hålla skivstången med ett brett grepp.

Armlyftsystemet:
Höjden justeras via ett hävarmslyftsystem. Hävarmslyftsystemet möjliggör justering av vikterna utan att måsta lägga stången på racket eller ta bort den helt och hållet från ställningen. Justeringsintervallen är 2,5 cm och med hjälp av laserglöden kan man enkelt gravera nya skärningar/hål. I paketet ingår 8 lås- och lyftstift (4 som reserv). Låstapparna säkerställs automatiskt vid förvaring av vikterna så de inte kan falla ut. Bulten som krävs för lyftning kan bevaras på hävstångsarmen.

Bänk och plattform:
Bänken och plattformen är fristående komponenter som är lätta att till- och frånkoppla för att snabbt växla mellan knäböj och bänkpress. För att till- och frånkoppla behövs endast två spänningstappar som är försedda med en robust grov skruv som inte behöver mer än lösas lite för att skilja åt delarna. Bänken har ett liggområde på 122 cm i längd och 30 cm i bredd. Höjden från golvet är 45 cm. Konstgjort läder som täcker bänken är greppvänligt och halkfritt. Plattformen har vardera en längd på 75 cm, bredd på 25 cm och en höjd på 18 cm från golvet. Konstlädern är en specialversion med en extremt greppvänlig och halkfri yta. Plattformarna har vardera en längd av 75 cm och en bredd av 25 cm och en höjd av 18 cm från golvet. Plattformens storlek möjliggör en optimal positionering och en säker yta.

Nödställningar:
Nödställningarna kan anslutas eller kopplas bort med bara en klämratt på racket. Plug-anslutningen garanterar en snabb och säker anslutning. Nödställen är utrustade med skivstångsskydd med integrerad "ansiktssäkrare" och ett lås i stolparna för att förhindra att skivstången glider av. Nödhyllans längd är 66 cm från stolpen. Avståndet mellan nödhyllorna är 114 cm. Den lägsta höjden är 61,5 cm och den maximala höjden är 89 cm från golvet till toppen av hyllan. Justeringsintervallet är 2,5 cm och har en laserskuren skala för att enklare tillägga fler justeringshöjder. Den teleskopiska justeringen är försedd med PA-glider för enklare justering och för att skydda materialet.

Mått och. vikter: 

  • Djup: 178 cm
  • Bredd: 230 cm
  • Höjd: 142,5 cm - 200 cm
  • Vikt: 238 KG

Motståndskraft: 
Lastkapacitet: 750 kg

Egenskaper
TillverkareATX®
Användningprofessionellt bruk
Lastkapacitet600 kg <
Enhet stycke
Färg svart
Vikt 238 kg
Djup 178 cm
Bredd 230 cm
Höjd 142,5 cm - 200 cm
Bärförmåga 750 kg
Certifierad Ja
Certifiering EN 20957 I.II.IV - S
Skriv din egen recension
Du recenserar:ATX® Competition Combo Rack Bänk
Ditt betyg