Hammer® Cross Motion BT Crosstrainer

Specialpris 5 249,00 kr (Inkl. Moms) Ordinarie pris 7 349,00 kr (Inkl. Moms)
Tillgänglighet:
I lager ( 2 st )
Leveranser från och med

Hammer® Cross Motion BT Crosstrainer

  • Bluetooth och apphantering: upplev liverutter!
  • Appar: BitGym, Kinomap och iConsole, USB-laddningsport
  • Användarvänlig, naturligt mjuk löprörelse
  • Mycket tyst driftljud

Speed-Motion BT:s elliptiska frontdrivsystem säkerställer en realistisk skid-/löprörelse och ger din kropp maximal träning med hög komfort.

2 års garanti för hemmabruk.

Effektiv crosstrainer-träning med omfattande utrustning och en modern träningsdator. HAMMER crosstrainer Cross-Motion BT imponerar med totalt 22 olika träningsprogram och kompatibilitet med träningsprogrammet iConsole +, som erbjuder både alternativ menynavigering och ett innovativt ruttprogram. Nå din drömvikt, förbättra din uthållighet och bli friskare - med hjälp av Cross-Motion BT!

22 olika träningsprogram för att öka motivationen

HAMMER Crosstrainer Cross-Motion BT erbjuder dig en massa olika träningsprogram. Med 12 bergstrakt- och platta profiler kan träningen anpassas perfekt för just din konditionsnivå. Lämplig både för fitnessentusiaster och nybörjare!

Programmen kan väljas snabbt och enkelt med hjälp av "tryck och vrid" -knappen. Med totalt 4 kardiovaskulära program kan du även utföra hälsoinriktad kardiovaskulär träning.

Hälso- och högintensiv träning

Med HAMMER Cross-Motion BT kan du själv bestämma träningsintensiteten. Med en effekt från 10 till 350 watt (vid 60 rpm, oberoende av hastighet) till 400 W (vid 80 rpm, oberoende av hastighet) kan du utföra ett högintensivt träningspass som för dig till dina gränser. Nå dina personliga träningsmål effektivt och snabbt!

Applikationshantering med ett ruttprogram

Med hjälp av träningsprogrammet IConsole + finns det möjlighet att utöver alternativ menyavigering även använda ett modernt ruttprogram. Appen ansluts till din smartphone eller surfplatta via HAMMER Cross-Motion BT:s Bluetooth-anslutning. Detta möjliggör använding av en smartphone eller surfplatta som en fullfjädrad träningsdator. Placera smartphonen/surfplattan på den praktiska hållaren och sätt igång din träning!

Modern teknologi

Det slitagefria, elektroniska magnetbromssystemet med mycket exakt lastkontroll och underhållsfri rillad remteknik är en bekräftelse på HAMMER Cross-Motion BT XTR tekniska styrka. Centrifugalvikten på 18 kg och det högkvalitativa kullagret möjliggör en väldigt jämn och harmonisk rörelsebana.

Förutom en omfattande träningsdator representerar HAMMER Cross-Motion BT modern teknik och högkvalitativ design med snygga och sportiga detaljer. Den perfekta träningsapparaten för att förbättra din kondition och hälsa!

Mängd träningar 12
Träningsprogram 22
Användarantal 4
Antal pulsstyrda program 4
Typ av display LCD-näyttö
Inställningsmått (L x B x H) 123 x 53 x 164 cm
Lastområde 16 steg
Justering av belastning Oberoende av hastighet
Bromssystem Magnetbromssystem
Färg Svart / silver / röd
Vikt 40 kg
Höjd 40 cm
Inbyggda transportrullar Ja
Inbyggd pulsmottagare för bröstband Ja
Luokkahyväksyntä Klass HA (DIN EN 957 - 1/5)
Effekt 10-350 wattia
Max vikt 130 kg
Multimedia App, bluetooth, tablet-hållare
Permanent skärm 1 + 6
Pulstyp Handpuls
Övre/nedre pulsgräns justerbar Övre pulsgräns justerbar
Steglängd 37 cm
Farthjul 18 kg
Strömkälla 230 V, 50 Hz
Stegbrädets mellanrum 21 cm
Wattstyrd Ja
Motståndsjustering Datorstyrd
Egenskaper
TillverkareHammer
Användningtungt hemmabruk
Skriv din egen recension
Du recenserar:Hammer® Cross Motion BT Crosstrainer
Ditt betyg