Rekumbentmaskiner

Rekumbentmaskiner

Rekumbentmaskiner (dvs. liggande, sittande) är väldigt populära bland motionärer som vill aktivera nedre extremiteternas stora muskelgrupper. Med en rekumbent bränner man fett och ökar konditionen, men maskinen passar även lika bra för rehabilitering. Kännemärken för dessa maskiner är den stadiga konstruktionen samt en mjuk trampkänsla.

Rekumbenter ger så gott som samma effekt som vanliga motionscyklar. Det som skiljer dem är den liggande, sittande ställningen vid cykling. Därmed passar dessa maskiner utmärkt åt äldre motionärer som inte trivs i en upprätt ställning i en vanlig motionscykel, men ändå vill utveckla sin kondition samt hjärt- och blodcirkulation.

En rekumbentmaskin tar en aning mer plats än en traditionell motionscykel. De flesta har magnetbromsar och de erbjuder en ljudlös, men trevlig träningsupplevelse.

    Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

    Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.