Motionsutrustning

Motionsutrustning

Här finner du en stor mängd motionsredskap och motionsutrustning. Löpband, crosstrainers, roddmaskiner och träningscyklar. Vi säljer också maskiner, golv och inredningar till gym, företag och föreningar. Om du har frågor angående vårt sortiment eller någon produkt, kan du kontakta oss på info@gofit.se.

Överväger du att köpa en motionscykel? Den traditionella träningscykeln, eller en upprätt cykel, är ett bra alternativ för de flesta träningsentusiasterna i hemmet. Vid jämförelse av motionscyklar är det värt att överväga om en vanlig träningscykel är det bästa alternativet. Om du är en ivrig tränare bör du överväga en spinning cykel. För äldre eller personer med nedsatt rörlighet rekommenderar vi att du bekantar dig med liggcykeln eller tillabakalutande cykeln.

Crosstrainer är en utmärkt fitnessutrustning för omfattande träning. Crosstrainer träning är perfekt för de flesta fitnessentusiaster och de som inte är lämpade för att springa. Crosstrainer är också en led vänlig träningsmaskin eftersom den elliptiska kontrollerade rörelsen inte orsakar vibrationer. Crosstrainers drivs framifrån eller bak. I framhjulsdrivna korsbegränsarna är svänghjulet placerat på framsidan av enheten, vilket gör enheten mer stabil jämfört med modellerna för bakhjulsdrift. I bakhjulsdrivna crosstrainers är rörelsebanan ofta lite kortare och mer trappstark än i framhjulsdrift.

Handla enligt
Mest populära

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Xebex® V3 - Generator Air Rower roddmaskin
  Specialpris 10 479,00 kr (Inkl. Moms) Ordinarie pris 12 495,00 kr (Inkl. Moms)
  Xebex® V3 - Generator Air Rower / roddmaskin tillgänglig i oktober-november!
 2. Xebex® Magnetic Air Bike
  15 645,00 kr (Inkl. Moms)
  XEBEX® AirPlus Bike
 3. Xebex® Magnetic Air Bike
  13 545,00 kr (Inkl. Moms)
  Xebex® Magnetic Air Bike
 4. Xebex® Ski Trainer - Väggmontering
  12 495,00 kr (Inkl. Moms)
  Xebex® Ski Trainer - Väggmontering
 5. Xebex® Ski Trainer - Fristående
  13 545,00 kr (Inkl. Moms)
  Xebex® Ski Trainer - Fristående

6 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering