REEBOK Stepbräda Pro Delta

1 725,00 kr (Inkl. Moms)
Tillgänglighet:
I lager ( 5 st )
Leveranstiden:
3-6 dagar
Leveranser från och med
GLS
Euro Business (2-6 dagar)
119,00 kr

REEBOK StepBräda Pro Delta - den bästa för professionellt och hemmabruk!

Världens mest berömda stepbräda introducerades till gymmet för mer än 25 år sedan. Denna stepbräda är fortfarande ett självklart och populärt val inom fitnessvärlden. Fitnesstrender kommer och går, men ett som är säkert är att behovet av Reebok Step bräda har alltid varit - och kommer alltid att vara stort.

Variation i träningen är nyckeln till en kontinuerlig utveckling. Med Reebok STEP Aerobics är två träningspass aldrig identiska. Detta verktyg är idealiskt för gruppträning för att utföra olika grundläggande och mer komplexa rörelser som Cardio (fitness) och Plyometric (hopp), samt för att träna musklerna i underkroppen.

Dess mångsidighet är utmärkt för att skapa ett varierat träningsprogram. Step brädan är användbar för både professionell träning och hemmaträning.

Den moderna rödsvarta brädan kan kombineras med träning på en träningsmatta eller användas med hand-, handled- och fotledsvikt för effektiv kaloriförbränning. Step Bench är populärt i gym där aeroba rörelser koreograferas till takt med hög musik (aerobic).

Reebok Step erbjuder dig ett hårt träningspass som också är coolt och kul. Brädan är hållbar och tål hopp och rörelse. Den har en halkfri gummiyta och gummifötter som ger säkerhet. Det enda som användaren behöver fokusera på är instruktörens instruktioner och sedan genomförandet av rörelserna.

Brädan kan justeras i 3 höjder: 15 cm, 20 cm och 25 cm. Ytan är ojämn och tillräckligt stor för alla sportaktiviteter.

Reebok Step Brädan kan lagras i ett Reebok Rack med plats för 10 stycken. Klämmor, bas och gummifötter kan köpas som tillbehör.

Teknisk information:

• Allt i ett stycke
• Hård gummibas, halkfri yta
• Justerbar i 3 höjder
• Halkfri sula
• Mått: L 90 x B 35 cm x H 15 eller 20 eller 25 cm
• Vikt 7,5 kg

Maximal kapacitet 110 kg.

Egenskaper
TillverkareTrendy Sport
Lastkapacitet100 - 250 kg
Skriv din egen recension
Du recenserar:REEBOK Stepbräda Pro Delta
Ditt betyg