Övriga maskiner

Övriga maskiner

Vi har ett stort utbud av träningsmaskiner och tillbehör för både professionell och hemma användning. Oberoende vilka träningsmål du har och träningsmetoder du använder, kan du i vår butik hitta alla gym maskiner du behöver för mångsidig gymträning.

Om du har frågor av vårt sortiment eller angående någon produkt, kan du kontakta oss på info@gofit.se.

  Mest populära

  12 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  12 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.

   

  T-bar rodd är en av de mest effektiva övningarna för byggning av ryggens muskulatur. Rodd är en grundläggande övning för ryggmusklerna som är viktiga att träna för att nå balanserad muskeltillväxt och styrka. 

  Kälke (“power sled”) kan skuffas, dras och släpas (med ett sele runt midjan). För ännu tyngre träning är det möjligt att använda tilläggsvikter för extra motstånd. Kälkens mekanik fungerar på samma sätt som vid löpning, men med betydligt mindre slitage och press på kroppen. Det har visat sig att flera personer som haft problem med löpning och inte klarar av det har kunnat använda kälken och få till och med bättre resultat på det sättet. Övningar med kälken är väldigt mångsidiga och används för konditionsträning, viktminskning, muskelbyggning och gren-specifik träning. Kälken tränar inte enbart kroppens muskler, utan även ditt psyke då den kan dra ut de maximala av dig.

  Biceps (preacher) curl bänk är utmärkt för att isolera biceps musklerna under curl-övningen. Bänken hjälper att stabilisera resten av kroppen, vilket gör att kroppen inte tar hjälp av andra muskler som höft, rygg och axlar utan riktar sig rakt på bicepsen.

  Glute maskinen är den ideala träningsmaskinen för specifik träning av sätesmusklerna på gymmet. Om du vill ha snygga och starka glutes måste du träna den största muskeln – gluteus maximus. Gluteus maximus täcker gluteus medius och minimus och är därmed den muskeln som ger de snygga konturerna. Med glute maskinens benspark utövar du en av de bästa övningarna för sätesmusklerna. Oberoende design av glute maskinen kan de olika övningarna göras både liggande och stående.