ATX®

4.8

471 recensioner

ATX®

atx-banneri

ATX® - vilka är de?

ATX® är Europas ledande, tyska tillverkare inom funktionell- och styrketräningsutrustning. Säkerhet, kvalitet och användbarhet är grundpelarna som ATX® är känt för på alla kontinenter i världen. ATX®-produkter tillverkas med de bästa verktygsmaskinerna i branschen, som laserskärare och svetsrobotar. Tyska ATX:s effektiva driftsätt återspeglas i deras utmärkta pris-kvalitetsförhållande.

 

atx1ATX2ATX3ATX4

KVALITETSTESTAD - LÅNG GARANTI - TILLVERKAD I TYSKLAND - SERTIFIERADE PRODUKTER

Kolla in ATX gym maskiner och träningsutrustning här!

ATX®-produktfamiljen inkluderar skivstänger, power rack, viktskivor och hantlar, kettlebells, rigs, träningsbänkar, träningsutrustning och övrigt tillbehör för mångsidig styrke- och funktionell träning.

ATX®-produkter är designade för hård styrketräning, för privatpersoner, företag, brandkårer, myndigheter, hotell och även för semiprofessionellt bruk. Det breda urvalet erbjuder allt du behöver för att bygga ett hemmagym eller ett större träningscenter. För styrketräning kan du hitta träningsenheter och -utrustning för nybörjare till proffs.

räkit

ATX® är kända för deras Power rack, som lätt klassas som världens bästa rack och ställ. Bekanta dig med de olika racken här.

Användningsrekommendationer och konstruktionsinformation på de olika serierna:

För lätt hemmabruk: PRX-500-serien har en ramstorlek på 50x50 mm och en väggtjocklek på 2 mm.

För tungt hemmabruk: PRX-600-serien har en ramstorlek på 60x60 mm och en väggtjocklek på 2 mm.

För semi-professionell användning: PRX-700-serien har en ramstorlek på 70x70 mm och en väggtjocklek på 2 och 3 mm.

För professionellt bruk: PRX-800-serien har en ramstorlek på 80x80 mm och en väggtjocklek på 3 mm. Begär en offert för det kompletta paketet som levereras med vikter till din hemgård.

Om du har frågor av vår sortiment eller angående någon produkt så kan du kontakta oss på info@gofit.se.

penkit ja levyt

Måste viktskivorna alltid vara svarta eller vill du att träningsbänken gnisslar och svänger? Kolla in ett av Europas största utbud av viktskivor här. Om du vill hitta ny inspiration till gymbänkar, se här.

vetoraudat

Med högkvalitativa draghandtag får du enkelt mer variation i din gymträning. Har du någonsin funderat på hur mycket enbart ett draghandtag kan påverka vilken typ av stimulans muskeln får? Kolla in våra draghandtag här.

lattiajatangot

Golvet är det första som bör övervägas när du startar ett kommersiellt gym eller drömmer om att bygga ett eget hemmagym. Ett högkvalitativt gymgolv skyddar inte bara golvet under utan dämpar även ljud och buller från själva träningen. Du kan kolla våra golv här.

Visste du att högkvalitativa skivstånger utgör grunden för ett gym? Stången ska alltid väljas efter rätt användningssyfte. Därför kan du hitta styrkelyftstänger, tyngdlyftningsstänger, allmänna stänger och många olika specialstänger i ATX-sortimentet. ATX-kollektionen har även IPF-godkända stänger för tävlingssyfte. Kolla in skivstängerna här.

Ladda ner ATX® gratis Fitness-app!

      

 

 

Denna app är både din starka träningspartner och din kvalificerade personliga tränare - med övningsvideon för varje enhet! Gå med i denna starka community - ett socialt nätverk för 100% ärlig styrketräning!

         

 

Vill du på allvar bygga muskler, skaffa dig ett 6-pack och nå maximal prestation i ditt hemmagym?

Letar du samtidigt efter en utmaning på ditt hemmagym? Vill du dra nytta av professionella idrottares kunnande? Saknar du en stark gemenskap?

Då är den kostnadsfria ATX Fitness-appen nyckeln till din framgång!

 

Mångsidighet till dina träningsrutiner med effektiva och intensiva övningar.

Med ATX Fitness-app har du möjlighet att bekanta dig med över 600 olika övningar och skapa ett optimalt träningsprogram!

Eftersom rätt teknik är avgörande, hittar du även en hel del tips och tricks för perfekt utförande av öningarna med högkvalitativa instruktionsvideon.

Överraska dina muskler med ny och mycket effektiv träningsstimuli och maximera din träningsupplevelse!

 

Följ med progressionen i din träning med hjälp av den integrerade träningsdagboken och omfattande statistikfunktion.

Progression är vad som krävs för framgång i styrketräning!

ATX Fitness App ger dig möjligheten att hålla koll på din träningsprestation snabbt och enkelt, samtidigt som den ersätter en klassisk träningsdagbok av papper.

All relevant information kan du se i din personliga träningshistorik. Den presenteras även i tydlig statistikform.

Dessa funktioner ger dig en perfekt grund för optimal träningsplanering!

 

Lär dig av mästarna och träna på en helt ny nivå

Oavsett om det är frågan om att bygga massiva muskler eller att utveckla rå styrka - lär dig av de bästa och uppnå maximala träningsresultat!

Dra nytta av de framgångsrika ATX-styrkelyftarnas kunnande: De professionella idrottarna, Classic Physique Pro Bodybuilder Wesley Vissers och Strongman Dennis Kohlruss delar med sig av sina bästa träningstips - även via livestream.

Låt dig inspireras och förverkliga dina träningsmål!

 

Gå med i denna starka gemenskap - ett socialt nätverk för 100 % styrketräning!

Träffa likasinnade, följ andra idrottare och dra nytta av detta unika erfarenhetsutbyte!

Med ATX Fitness-app kan du snabbt och enkelt ansluta dig till det starkaste internationella samfundet inom styrketräning - ATX Barbell Club! I detta samfund erbjuder ATX effektiva tränings- och kosttips regelbundet, så att du kan nå dina träningsmål snabbt!

 

Väx och utvecklas i samband med denna utmaning & vinn ATX professionella styrketräningsutrustning.

Med ATX Fitness App kan du överstiga dina gränser och nå din maximala kapacitet - med hjälp av lagandan i samhället!

Delta i deras mångsidiga utmaningar med eller utan utrustning och vinn schyssta priser från ATX:s professionella styrketräningssortiment!

Vad väntar du på?

 

Bekanta dig med ATX värld & använd den fulla potentialen i ditt hemmagym!

Bara några steg till ett perfekt träningspass på ditt hemmagym - med ATX Fitness App är det hur lätt som helst.

Bekanta dig med vilka typ av mångsidiga och varierade övningar du kan göra med din ATX-utrustning och hur du kan modifiera ATX-träningsutrustning - 100% individuellt och helt anpassat efter dina behov.

Välj din favorit bland all ATX-träningsutrustning och alla träningsenheter, bekvämt och enkelt. Appen är designad för att servera dig rätt tillbehör på ett silverfat.

Och det bästa av allt, ny gymutrustning och innovativa tillbehör är enbart några klick ifrån hemleverans tack vare den direkta anslutningen till oss, din officiella ATX-återförsäljare!

Dessutom får vi inte glömma att applikationen innehåller alla övningar i videoformat för varendaste en enhet!

100 % gratis - kostar enbart svett!

 

Artiklar 1-16 av 621

Sätt fallande sortering
Sida
per sida