Polyuretan hantlar

Polyuretan hantlar

I denna underkategori finns de snygga Polyuretan hantlarna från 2,5 kg upp till 60 kg. Hantlarna är högteknologiska med en optimal hårdhet och flexibla egenskaper. PU-beläggning har en väldigt hög hårdhet/draghållfasthet. Detta betyder inga repor, ingen nötning och ingen fjällning -> längre hållbarhet. Med en patenterad design är dessa enkla och bekväma att använda.

Hantlarna är gjorda av fullt stål som är hållbart och ytmaterialet är silkeslent. Hantlarnas yta är mycket färgbeständigt, dvs. tål blekning till väldigt hög grad. Som ett stort plus är dessa hantlars material helt och hållet luktfritt och genererar inga kemiska ångor/lukter.

Hantel av fullt stål, mekaniskt ansluten och svetsad – kan ej gå sönder eller lossna!

Dessa hantlar passar både till hemma använding och gym. Om du har några frågor av vårt sortiment eller angående någon produkt kan du kontakta oss på info@gofit.se.

  1 Artikel

  per sida
  Sätt fallande sortering

  1 Artikel

  per sida
  Sätt fallande sortering

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.