Carbon Look Kettlebells

Carbon Look Kettlebells

Med kettlebellträning ökar du muskelstyrka, balans, rörlighet, kondition, snabbhet och reflexer. De enkla rörelserna med kettlebells aktiverar hela kroppens muskulatur effektivt. Träningen utmanar både musklerna och hjärtat med dynamiska helkroppsövningar som passar alla, från motionärer till elitidrottare. 

Carbon Look kettlebells från ATX. Carbon look kettlebells är fyllda med kompakt kvartssand och är väldigt slitstarka. Utseendet är lackerat och finslipat med ett PVC-fodral och metallhandtaget är fastskruvat i kulan. Materialet är gjort för att bespara golvets yta och därmed passar dessa kettlebells utmärkt för både professionell användning på gym och för hemma användning. Om du har några frågor av vårt sortiment eller angående någon produkt kan du kontakta oss på info@gofit.se.

  2 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  2 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.