Gymstick Pro Kettlebells

Gymstick Pro Kettlebells

Med kettlebellträning ökar du muskelstyrka, balans, rörlighet, kondition, snabbhet och reflexer. De enkla rörelserna med kettlebells aktiverar hela kroppens muskulatur effektivt. Träningen utmanar både musklerna och hjärtat med dynamiska helkroppsövningar som passar alla, från motionärer till elitidrottare. 

Gymstick Pro kettlebell är en snygg träningskula i gjutjärn och neopren. Den passar utmärkt för en mängd olika rörelser som belastar hela kroppen effektivt. Vändningar, ta tag, rycka i och skjuta upp är termer som används inom kettlebell träning. Gymstick Pro kettlebell är lämplig för professionell användning i gym, gruppträning och även för hemmaträning. Kettlebellträning passar alla oberoende träningsnivå då vikten går att variera (4 till 32 kg) och rörelserna likaså. Om du har några frågor angående vårt sortiment eller någon produkt kan du kontakta oss på info@gofit.se.

  1 Artikel

  per sida
  Sätt fallande sortering

  1 Artikel

  per sida
  Sätt fallande sortering

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.