ATX® Barbell Holder - Skivstångshållare för Rigs & Rack

419,00 kr (Inkl. Moms)
Tillgänglighet:
1-3 månader
Leveranser från och med

ATX® Barbell Holder - Skivstångshållare för Rigs & Rack

Den nya ATX® skivstångshållaren används för att förvara en 50 mm skivstång och har speciellt designats för det nya ATX® RIG Systemet 4.0. Den smarta designen gör att hållaren kan fästas på RIG-stolparna i 16 olika lägen. Det betyder att du alltid kan hitta den lämpligaste nivån på rigen att sätta skivstången på. ATX® Barbell Holder är också idealisk som hållare för rack tillbehöret ATX® Post Landmine.
 
Tillverkningsprocessen med laserskärning och robotsvetsning garanterar en genomgående hög kvalitet på ATX® Barbell Holder. Det stora viktstället är tillverkat av 10 mm tjockt stålplåt och 63,5 mm x 6 mm stålrör. Monteringshålen i monteringsplattan har ett centrum-till-centrum-avstånd på 100 mm och en håldiameter på 21 mm. Vikt för skivstångshållaren är 2,5 kg utan skruvar. ATX® skivstångshållare levereras per styck. Leveransen omfattar en uppsättning svartförzinkade 20 mm tjocka skruvar.
 
OBS! ATX® Barbell Holder är endast kompatibel med ATX® 4.0 RIG-systemdelar och vissa ATX® Power Racks.
 
Viktigt säkerhetsmeddelande! Montera aldrig ATX® skivstångshållare i områden där det finns risk för att människor faller eller att stången faller på dem (t.ex. under klättringsrep, uppdragningsstänger, gymnastikringar eller apstänger. Det finns en betydande risk för skador!
 
Egenskaper
TillverkareATX®
Skriv din egen recension
Du recenserar:ATX® Barbell Holder - Skivstångshållare för Rigs & Rack
Ditt betyg