Kettlebells

Kettlebells

Kettlebellsen består av en stålkula eller gjutjärnskula med ett handtag fäst på toppen av kulan. Med kettlebells kan man träna väldigt mångsidigt och effektivt: styrketräning och kardiovaskulär träning, men även flexibilitetsträning. Med kettlebellsen finns det så gott som oändligt med olika rörelser att utföra, din fantasi är den enda begränsningen.

Kettlebells finns oftast i storlekar från 4–48 kg, men kan även nå upp till 60 kg. För att få det bästa ut av träningen rekommenderar vi att man investerar i några olika storlekars kettlebells för att få allt ut av sin träning. En lättare för armar och överkropp och en tyngre för nedrekropp. På detta vis ser du till att motståndet blir rätt för de olika muskelgrupperna. Glöm ändå inte att kettlebellövningarna ofta belastar hela kroppen då rörelserna är ”compound” rörelser. Detta betyder alltså rörelser som belastar kroppens olika muskler på en och samma gång => träningen blir mer effektiv och pulshöjande!

En annan fördel med kettlebells är att de tar lite plats. Du behöver inte ett gym med en massa maskiner utan det räcker att du har ett litet utrymme att träna på samt din(a) kettlebell(s). Detta ger dig en möjlighet att träna effektivt nästan var som helst. Kettlebells är även möjligt att ta med på resa (beroende på storlekar självklart) eller till exempel till sommarstället för att utföra träning på egen terrass eller brygga.

Vårt sortiment av kettlebells täcker både de populära Original Russian kettlebellsen och de snygga Carbon kettlebellsen från ATX. Vi har delat dessa två i underkategorier för att underlätta navigeringen. Om du har några frågor angående vårt sortiment eller någon annan produkt kan du kontakta oss på info@gofit.se.

Mest populära

Artiklar 1-16 av 19

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-16 av 19

Sida
per sida
Sätt fallande sortering