Om oss

Gofit.se är din specialist på gym maskiner och träningsutrustning!

En passion som överförs till produkternas garanti. Med utmärkt biomekanik och användbarhet.

Vi är en officiell importör och webbutik av de mest prestigefyllda varumärkena inom fitnessbranschen. Vi representerar det tyska märket ATX som är känt för sin utmärkta kvalité och det engelska märket Watson som är känt för maskinernas utmärkta biomekanik och användbarhet. I vår webbutik hittar du högkvalitativa fitness- och gymprodukter för både professionell användning på gym och för privatpersoner för hemmaträning. Vi erbjuder gymutrustning, träningsutrustning, styrketräningsutrustning, vikter av olika slag, skivstänger, gymgolv samt övrig utrustning som används inom funktionell träning och konditionstestning.

Vårt omfattande utbud som är specialiserat på professionell träning garanterar att du får allt du behöver för att bygga ett gym, oavsett stort eller litet. För företagskunder erbjuder vi mycket heltäckande lösningar för alla skeden av gymmets och övriga motionsutrymmens uppsättning.

Vi tar väl hand om våra kunder och det viktigaste för oss är att du som kund kan vara nöjd.

Välkommen till vår webbshop!

Med vänliga hälsningar,
GoFit.se teamet

 

KUNDSERVICE

 info@gofit.se  |   + 46 766 920157  |  Chat  på hemsidan

Må-Fre kl 10.00 - 14.00

Är du ny inom gymvärlden och vill veta mer eller är du ett proffs som behöver specifik hjälp med produkterna på detaljnivå?
- Oroa dig inte, vi är här för att svara på dina frågor och önskningar. Vi ser till att betjäna dig så fort som möjligt!

Häng med och följ oss på: 

 Facebook och 

 Instagram 

Lager:

Healthvisor Oy 
Mästarvägen 11 F
01730 Vanda
Finland     

Vårt servicenät täcker Finland och Sverige. Gofit.se är en del av det finska företaget HealthVisor Oy (Org nr: FI22891908)                                            

Organisationsnummer:

502084-3172

Moms reg:

SE502084317201