Ryggmaskiner

0

recensioner

Ryggmaskiner

Vårt sortiment av ryggmaskiner innehåller fristående maskiner för träning av ryggmuskler. Med hjälp av dessa maskiner kan man träna ryggmusklerna med både egen kroppsvikt och med fria vikter. Ryggmaskiner är bra alternativ för att träna med minimala skador. Samtidigt är det med maskin även lättare att isolera en särskild muskelgrupp och träna med mer vikt. Det är ett smart alternativ att dela in ryggövningarna separat i övre och nedre rygg. Du kan till exempel börja med att fokusera på övre ryggens muskler (trapezius och latissimus dorsi), därefter gå vidare till nedre ryggens muskler. Sist och slutligen är det viktigaste ändå variationen i träningen.

All rörelse du gör med kroppen involverar ryggen på ett eller annat sätt. Vältränade ryggmuskler ger dig en bra hållning och lindrar ryggsmärtor. Genom att stärka ryggmusklerna kan man undvika skador och samtidigt vara säker att hela kroppen arbetar säkert och smärtfritt både i vardagen och under träning.

Ryggen blir lätt “glömd” i träningen, då det är lättare att fokusera på och prioritera bröstmuskler, axlar och armar. Det är bra att komma ihåg att ryggmusklerna gör att övre kroppen ser bra och vältränad ut. Att träna rygg är med andra ord ett tecken på en äkta och seriös gymtränare!

    Artiklar 1-16 av 21

    Sätt fallande sortering
    Sida
    per sida

    Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.