1 555,00 kr
Skynda, bara 3 kvar!
Tillgänglighet:
I lager ( 3 st )
Leveranstiden:
3-6 dagar
Snabb leverans
30-dagars returrätt
10000 recensioner
Prisgaranti
Produkten måste reklameras inom 14 dagar och returneras inom 30 dagar efter mottagandet.

Camberstångsfäste 50mm - par

Produktbeskrivning

Camberstångsfäste 50mm - par

Upptäck den ultimata uppgraderingen för din hantelträning - de välvda stångfästena för alla skivstänger med ett 50 mm fäste!

Dessa högkvalitativa fästen av robust stål passar perfekt på alla skivstång med 50 mm hylsa. Detta innebär att vilken skivstång som helst snabbt och enkelt kan byggas ut till en squatbar! Tack vare den optimerade geometrin med tyngdpunkten förskjuten nedåt kan skivstången då balanseras mycket bättre under träning. Detta underlättar och optimerar positionering, speciellt när du sitter på huk. Med detta par ATX® Cambered Bar Attachments och en skivstång kan inte bara knäböj utföras utmärkt, utan även Zercher Squads och Good Mornings.
På grund av sin unika form minskar de välvda stångfästena trycket på axlarna samtidigt som de genererar ett litet vridmoment. Detta vridmoment utmanar dina stabilisatorer, förbättrar balansen och kroppskontrollen.

De välvda barfästena är ett absolut måste, särskilt i rum med begränsat utrymme. På grund av sin konstruktion är viktplattan placerad imponerande 37 cm under hanteln, vilket också säkerställer mer rörelsefrihet och ett mer effektivt utförande av olika övningar.

Den laddningsbara längden på skivhållaren är generösa 37 cm, så att hanteln kan laddas med tillräcklig vikt.

 

Längd 500 mm
Bred 100 mm
Höjd 490 mm
Diameter 50 mm
Färg Svart
Vikt 2 x 3,9 kg
Elasticitet 250 kg

 

(Tillbehör som visas som exempel, kraftställ, viktskivor, fästelement och skivstång är endast för illustration och ingår inte i leveransen.)

Teknisk information
Mer information
Vikt (kg) 8.000000
Tillverkare ATX®
Brand ATX®
Skriv ditt eget betyg
Du recenserar:Camberstångsfäste 50mm - par
Your Rating