Cardiomaskiner

Cardiomaskiner

Här finner du en stor mängd motionsutrustning. Air Bikes, roddmaskiner, och  träningscyklar.

Överväger du att köpa en motionscykel? Den traditionella träningscykeln, eller en upprätt cykel, är ett bra alternativ för de flesta träningsentusiasterna i hemmet. Vid jämförelse av motionscyklar är det värt att överväga om en vanlig träningscykel är det bästa alternativet. Om du är en ivrig tränare bör du överväga en spinning cykel. För äldre eller personer med nedsatt rörlighet rekommenderar vi att du bekantar dig med liggcykeln eller tillabakalutande cykeln.

Crosstrainer är en utmärkt fitnessutrustning för omfattande träning. Crosstrainer träning är perfekt för de flesta fitnessentusiaster och de som inte är lämpade för att springa. Crosstrainer är också en led vänlig träningsmaskin eftersom den elliptiska kontrollerade rörelsen inte orsakar vibrationer. Crosstrainers drivs framifrån eller bak. I framhjulsdrivna korsbegränsarna är svänghjulet placerat på framsidan av enheten, vilket gör enheten mer stabil jämfört med modellerna för bakhjulsdrift. I bakhjulsdrivna crosstrainers är rörelsebanan ofta lite kortare och mer trappstark än i framhjulsdrift.

Vi säljer också maskiner, golv och inredningar till gym, företag och föreningar. Om du har frågor angående vårt sortiment eller någon produkt, kan du kontakta oss på info@gofit.se.

  Mest populära

  9 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  9 artiklar

  per sida
  Sätt fallande sortering

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.