Månadsarkiv: November 2022

 1. Tänk noga på var du anlägger ditt gym - platsen är avgörande

  Tänk noga på var du anlägger ditt gym - platsen är avgörande

  Tänk noga på var du anlägger ditt gym - platsen är avgörande

  Det viktigaste man bör tänka på när man grundar ett gym är platsen man väljer för gymmet. Gymmets placering både möjliggör och begränsar affärsmöjligheter. En lämplig plats stöder din affärsidé.

  Ibland kan det hända att verksamheten inte kickar igång trots ett utmärkt läge. Framgång i gymbranschen är summan av flera olika faktorer och platsen är endast en av dem.

  Det kan komma som en överraskning för företagaren hur många saker det slutligen är som måste tas i beaktan då man grundar ett gym. Det finns en risk att krafterna tar slut på vägen och man helt enkelt blir tvungen att nöja dig med ödet. Ibland är det svårt att acceptera sakerna som de är och man

  Läs mer »
 2. Vad är fördelen med ett eget gym för företaget?

  Vad är fördelen med ett eget gym för företaget?

  Vad är fördelen med ett eget gym för företaget?

  Att bygga ett gym i företagets lokaler engagerar de anställda, sänker tröskeln för motion och ökar i bästa fall välbefinnandet på jobbet, både fysiskt och psykiskt sett. Sjukdagar har stora kostnader för arbetsgivaren. Motion är en viktig faktor för att förebygga sjukfrånvaro. Att investera i ett eget gym är en tydlig långsiktig besparing för företaget. Andra fördelar som kan nämnas med träning på arbetsplatsen är den växande känslan av gemenskap och förbättringen av arbetsatmosfären.

   

  Ett gym i företagets utrymmen, motionskuponger eller ett gym medlemskap för all personal?
  Vårt företags lokaler ligger mitt emot det bästa gymmet i området, med ett brett utbud av sportfaciliteter.

  Läs mer »