Företagsförsäljning

Våra försäljare betjänar gym, företag, institut och föreningar - både stora och små, på gofit.se
 
Vårt sortiment omfattar högkvalitativa och välkända varumärken som t.ex. ATX, Watson, Xebex och Hammer. Från oss får du definitivt allt du behöver för ditt gym. Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas.  Om du har några frågor av vårt sortiment eller angående någon produkt eller om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice. 
 
Registrera dig som företagskund
Då du loggar in som företagskund ser du automatiskt moms skiljt för att underlätta shoppingen. Enbart inloggade företagsprofiler kan se prisen utan moms. Du kan även skicka en anbudsbegäran och acceptera offerter som skickas till dig rakt från webbsidan.
 
Vi har flera tiotusentals nöjda kunder - bli nu en av dem!
 
 
Fråga erbjudande
för större beställningar genom att logga in i vår onlinebutik eller på adressen: info@gofit.se

 

LEASING

Gofit.se erbjuder våra företagskunder mycket flexibel leasingfinansiering. Vi erbjuder leasing och uthyrning via våra partners Grenke och Siemens som har lång erfarenhet av leasing och mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud av tjänster innehåller den klassiska leasemodellen för enskilda köp och masterlease-modellen, som är designad för kunder som gör flera köp per år. Vi erbjuder våra kunder personlig service och flexibel verksamhet. Vårt syfte är att erbjuda ett finansiellt paket som passar behoven för just ert företag.

LEASINGIN FÖRMÅNER

 • Vi håller dig alltid uppdaterad
 • Konkurrenssituationer, teknisk utveckling och finansiella investeringar är oundvikliga
 • Vi hjälper dig att dra nytta av leasingmodellen utan ekonomisk risk
 • Istället för att köpa sparar du redan med prisvärd leasing

VAD ÄR FÖRDELARNA MED LEASING?

 • Du sparar på skatter eftersom leasingköp kan dras av i sin helhet för dina skatteändamål
 • Du sparar pengar till andra behov och binder dig inte permanent till produkterna
 • Ditt eget kapital lider ej av stora engångsförvärv
 • Du kan investera pengarna som var planerade för köpen till själva verksamheten istället. Då skapas värde till verksamheten som sedan har bättre möjligheter att producera
 • Du känner till de fasta kostnaderna för utrustningen i förväg och kan budgetera mer effektivt
 • Inga harmfulla dolda kostnader
 • Vi garanterar dig ett snabbt kreditbeslut och anskaffningen är enkel
 • Vi erbjuder flexibilitet i ditt kontrakt. Om du vill kan du byta ut leasing-produkterna till nyare produkter under själva avtalsperioden.
 • Leasing belastar inte balansräkningen

Blev du intresserad av Leasing? Kontakta vår kundtjänst så berättar vi gärna mer.

 

Faktura och förskottbetalning

Åt företag säljer vi med faktura på 7 dagars betalningsvillkor. Vi kollar upp företagets information (balansräkning) innan vi skickar fakturan. I specialfall kan vi komma överens om andra betalningstider. Vid förskottsfakturor skickar vi leveransen genast då betalningen är gjord. Förskottsorder håller vi öppna i 7 dygn efter beställningen gjorts utan utföring av betalning och därefter annulleras de. Förskottsalternativet passar både privatpersoner och företag.

Leveranser till Företag

För bolag använder vi DB Schenker, GLS och Postnord Parcel-service . Alla fraktbolag inkluderar inte avisering för företagsleveranser. Leveransen sker under dagstid. Vid eventuell försening av leveransen har konsumenten rätt att häva köpet utan extra kostnader.

Det är viktigt att ni bokar upp leveransen med transportbolaget så fort som möjligt efter att vi skickat iväg varorna. Annars kan det bli extra lagerhyra för kunden att betala som gofit.se inte ansvarar över.

Läs mer om allmänna köpvillkor här.