Företagsförsäljning

 

Våra försäljare betjänar gym, företag, institut och föreningar - både stora och små

Vårt sortiment omfattar högkvalitativa och välkända varumärken som t.ex. ATX, Watson, Xebex och Hammer. Hos oss hittar du utan tvekan allt du behöver för ditt gym. Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om du har några frågor av vårt sortiment eller angående någon produkt eller om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter via vår professionella kundservice (sales@gofit.se). 

Registrera dig som företagskund

Då du loggar in som företagskund kommer du automatiskt att se moms skiljt, vilket underlättar din shopping. Enbart inloggade företagsprofiler kan se prisen utan moms. Du kan även skicka en anbudsbegäran via mail. Då skapar vi en offert och skickar den åt dig via mail. Därefter kan du acceptera offerten och föra den rakt till kassan. Om du inte är nöjd med offerten eller önskar dig göra ändringar ser vi till att göra korrigeringar.
 
Vi har flera tiotusentals nöjda kunder - bli nu en av dem!

Stora kunder och gymkedjor

Via oss kan du även göra större inköp och beställa stora partier för hela gymkedjan. Vi kan även beställa träningsenheter och utrustning importerat i containers direkt från tillverkaren, helt anpassat efter ditt företags utseende. Om du inte hittar den produkt du söker i vårt utbud, lönar det sig för dig att ändå försäkra detta via vår företagsförsäljning. Vårt produktutbud uppdateras nämligen ständigt och vi kan beställa produkter efter dina önskemål och behov.

Fråga efter ett erbjudande

Vid större beställningar rekommenderar vi att du kontaktar oss på sales@gofit.se. Då ser vi till att bygga upp ett skräddarsytt paket åt just dig.
 

Leasing

Vi på Gofit.se erbjuder dig som företagskund mycket flexibel leasingfinansiering. Vi erbjuder leasing och uthyrning via våra partners Grenke och Siemens som har lång erfarenhet av leasing och mycket konkurrenskraftiga priser. Vårt utbud av tjänster innehåller den klassiska leasemodellen för enskilda köp och masterlease-modellen, som är designad för dig som gör flera köp per år. Vi erbjuder personlig service och flexibel verksamhet. Vårt syfte är att erbjuda ett finansiellt paket som passar behoven för just ditt företag.

LEASINGENS FÖRMÅNER

 • Vi håller dig ständigt uppdaterad
 • Konkurrenssituationer, teknisk utveckling och finansiella investeringar är oundvikliga
 • Vi hjälper dig att dra nytta av leasingmodellen utan ekonomisk risk
 • Istället för att köpa sparar du redan med prisvärd leasing

VAD ÄR FÖRDELARNA MED LEASING?

 • Du sparar på skatter eftersom leasingköp kan dras av i sin helhet för dina skatteändamål
 • Du sparar pengar till andra behov och binder dig inte permanent till produkterna
 • Ditt eget kapital lider ej av stora engångsförvärv
 • Du kan investera pengarna som var planerade för köpen till själva verksamheten istället. Då skapas värde till verksamheten som sedan har bättre möjligheter att producera
 • Du känner till de fasta kostnaderna för utrustningen i förväg och kan budgetera mer effektivt
 • Inga harmfulla dolda kostnader
 • Vi garanterar dig ett snabbt kreditbeslut och anskaffningen är enkel
 • Vi erbjuder flexibilitet i ditt kontrakt. Om du vill kan du byta ut leasing-produkterna till nyare produkter under själva avtalsperioden.
 • Leasing belastar inte balansräkningen

Blev du intresserad av Leasing?

Kontakta vår kundtjänst så berättar vi gärna mer.

Faktura och förskottbetalning

Åt företag säljer vi med faktura på 7 dagars betalningsvillkor. Vi kollar upp företagets information (balansräkning) innan vi skickar fakturan. I specialfall kan vi komma överens om längre betalningstider. Vid förskottsfakturor skickar vi leveransen genast då betalningen är gjord (om produkterna finns i lager). Förskottsorder håller vi öppna i 7 dygn efter beställningen gjorts utan utföring av betalning och därefter annulleras de. Förskottsalternativet passar både privatpersoner och företag.

Leveranser till Företag

För bolag använder vi DB Schenker och GLS Parcel-service . Alla fraktbolag inkluderar inte avisering för företagsleveranser. Leveransen sker under dagstid. Vid eventuell försening av leveransen har konsumenten rätt att häva köpet utan extra kostnader.

Det är viktigt att ni bokar upp leveransen med transportbolaget så fort som möjligt efter att vi skickat iväg varorna. Annars kan det bli extra lagerhyra att betala för som vi på gofit.se inte ansvarar över.

Läs mer om allmänna köpvillkor här.