Tillbehör till rack

4.7

135 recensioner

Tillbehör till rack

Använd vårt stora sortiment av tillägg för Power Racks för att få mera variation och funktionalitet i din träning med power racken. Vi har ett brett urval av rack tillbehör för olika typs användning. Alllt från skivsstångshållare, viktskivshållare och -förvaringsbrickor till dipstationer, multi chin up- bars och monkey bars. För att nå den bästa säkerheten under hård träning har vi även J-hooks, säkerhetspinnar/-hyllor och säkerhetsremmar som tillbehör till racken.

Om du så önskar, kan du även omvandla ditt power rack med ett latsdragstillbehör (stack weight eller plate load), med calf squat klossar, dip stänger, viktstack, bänkar och mycket, mycket mer. För att komplettera ditt gym set med ännu mer bör du kolla upp vårt urval av dragmaskiner, draghandtag, skivstänger och träningsbänkar.

    Artiklar 1-16 av 92

    Sätt fallande sortering
    Sida
    per sida

    Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.