Squat & half rack

Squat & half rack

En Half Rack, även känd som squat stand, squat bur, styrkebur eller squat rack – är en maskin som används för träning med frivikts skivstång. Primära musklerna som jobbar är hela kroppen, inkluderat framlåren, sätesmusklerna och bakre låren. Till skillnad från smith maskinen har half racken inga rörelsebegränsningar, därmed måste användaren själv stabilisera stången. Half racken består av fyra stycken vertikala stolpar som innehåller parallella stångspår på varje sida. Detta möjliggör en bred rörelsevariation.

Half rack är utmärkt för benträning eftersom den erbjuder flera olika variationer av knäböj, utfall och marklyft. Om du vill ha ett rack som för mesta dels är gjord för knäböj och bänkpress bör du definitivt välja ett half rack. Om du däremot vill ha ett rack som ger mer möjligheter och variation i din träning, som kan användas för rack pulls, pull ups och dips - rekommenderar vi en Power Rack.

  Mest populära
  ATX® Half Rack 620
  ATX® Half Rack 620
  4 515,00 kr (Inkl. Moms)
  ATX® Free Stands 510 - Squat rack
  ATX® Free Stands 510 - Squat rack
  Specialpris 2 365,00 kr (Inkl. Moms) Ordinarie pris 3 149,00 kr (Inkl. Moms)
  ATX® Half Rack 750
  ATX® Half Rack 750
  7 349,00 kr (Inkl. Moms)
  ATX® Half Rack 810
  ATX® Half Rack 810
  Recension:
  60%
  9 239,00 kr (Inkl. Moms)

  Artiklar 1-16 av 21

  Sätt fallande sortering
  Sida
  per sida

  Vårt sortiment är ständigt under uppdatering, även baserat på vad som efterfrågas. Om sportutrustningen du letar efter inte finns i vår webshop kan du fråga oss om specialiteter eller alternativa produkter direkt av vår professionella kundservice.