Black Friday Gofitness

 

Black Friday 2022 - erbjudanden publiceras snart!

Under Black Week är vår webbutik fylld med fantastiska erbjudanden från de bästa märkena i gymbranschen.
För amatörer och professionella idrottare. För hemmagym och fitnesscenter.

 

Hur hittar jag de bästa erbjudandena under Black Friday?

Genom att prenumerera vårt nyhetsbrev blir du bland de första som får höra om våra Black Friday-erbjudanden. Under Black Friday kan du hitta förstklassiga produkter till årets bästa priser. Därför bör du planera dina inköp i förväg för att vara säker på att du kan dra all nytta av de bästa erbjudandena. Vissa av våra erbjudanden är begränsade till en specifik mängd och dessa gäller endast så länge produkterna räcker till.

 

Black Friday är det bästa tillfället för alla prismedvetna. Oavsett om du köper mindre träningsutrustning eller bygger ett helt gym är det en bra idé att timea din shopping under Black Friday-veckan. Black Friday är också en bra tidpunkt för att skaffa de bästa julklapparna åt dig själv, en vän eller en familjemedlem.

När börjar Black Friday erbjudandena hos Gofit.se?

Black Friday tar en tjuvstart den 14.11.2022, då Black Week-erbjudanden övertar vår webbutik. Erbjudandena fortsätter under två veckor och kulminerar den 28 november efter Black Friday med Black Weekend och Cyber Monday. Vissa av våra erbjudanden är begränsade till en specifik mängd och dessa gäller endast så länge produkterna räcker till.

Medan du väntar på Black Week-erbjudanden kan du kolla in dagens erbjudanden här!