Beställningsprodukt, 2-3 månader

Snabb leverans
30-dagars returrätt
10000 recensioner
Prisgaranti
Produkten måste reklameras inom 14 dagar och returneras inom 30 dagar efter mottagandet.

Watson Plate Load Free Motion Shoulder Press

Produktbeskrivning

Watson Free Motion Shoulder Press

  • Roterande handtag
  • Separata hävarmar
  • Fri rörelsebana möjliggör perfekt kontraktion
  • Mångsidiga justeringsmöjligheter (bänkhöjd, avstånd och vinkel)
  • Förvaringsstift för viktskivorna
  • Livslång garanti

Watson Free Motion Shoulder Press ger dig fullständig kontroll under hela rörelseomfånget. Den är utformad för att simulera vertikal armhävning med hantlar där du måste aktivera axeln samt triceps- och övre bröstmusklerna. Ryggstödets vinkeljustering ger dig möjligheten att själv påverka var i axelmuskulaturen rörelsen tar.

Roterande handtag

De roterande handtagen gör att du kan välja det perfekta greppet. Du kan ställa in vinkeln på sitsen helt enligt egen preferens. Genom att rotera handtagen under rörelseomfånget kan du påverka både sträckningen och kontraktionen.

Justerbar sits

I de flesta gymenheterna är justeringsmöjligheterna nyckeln till att du skall få ut det mesta av övningen. Justerbarheten gör det möjligt för dig att hitta exakt rätt position för att du skall få rörelsebanan att träffa där du vill. Du kan justera sätets höjd, avstånd och vinkel.

Kompakt

Enhetens kompakta storlek inkluderar förvaringsstift för viktskivorna. Detta innebär att vikterna alltid finns inom räckhåll.

50 mm handtag

Enhetens handtag har en diameter på 50 mm, vilket garanterar att rörelseomfånget är inriktat på bröstområdet och inte t.ex. på händerna när du greppar handtagen. Enheten kan även levereras med smalare handtag, ifall så önskas.

Fristående rörelsebana

Oberoende hävarmar möjliggör pressar med en eller två händer. Den absolut största fördelen med detta är att du inte kan kompensera för din svagare sida under själva rörelseomfånget. Detta är också en utmärkt egenskap för rehabiliteringspatienter när maximal sensitivitet krävs.

Teknisk information
Mer information
Vikt (kg) 220.000000
Tillverkare Watson Gym Equipment
Brand Watson Gym Equipment
Skriv ditt eget betyg
Du recenserar:Watson Plate Load Free Motion Shoulder Press
Your Rating