Animal Dual Stack Mid to Low Row

Animal Dual Stack Mid to Low Row

  • Oberoende hävarmar för vardera hand
  • Justerbar sits och stöd för bröstet
  • Ledbart stöd för bröstet
  • 2 x 110 kg viktmagasin (totalt 220 kg)
  • Multi Grip handtag som kan designas efter kundens behov
  • Livslång garanti

Våra Dual Stack-maskiner är av våra mest populära enhetsuppsättningar! Inte nog med det, du kan börja enkelt och lätt och öka vikten precis enligt eget tycke och behov.

ISO lateralt rörelseomfång

Fördelarna med Iso Lateral-övningen är i en klass för sig! Vid behov kan du korrigera styrkeskillnaderna genom att träna den svagare sidan utan någon hjälp av den starkare sidan. Om du är ute efter en så symmetrisk kropp som möjligt är denna funktion essentiell. Iso Lateral-övningen passar även utmärkt för rehabilitering.

Super Smooth!

Tack vare den väldigt mjuka rörelsebanan erbjuder enheten en utmärkt motståndskurva! En motvikt av rostfritt stål hjälper dig i den svagaste delen av rörelsen och garanterar maximal sammandragning vid varje enskilda repetition.

Ryggen tackar

Enheten riktar sig effektivt på ryggmusklerna. Den är utformad så att rörelseomfånget påverkar mitten och nedre delen av ryggen. Att träna ryggen kan kännas svårt då bicepsen lätt tar över en del av kraften. Med denna enhet är tanken att maximera belastningen till just rätt muskler.

Handtag med flera grepp

Flergreppshandtag möjliggör både under- och övergrepp. Med hjälp av dessa får du variation till dina ryggmuskler.

Hörnsits

Tack vare den nedåt fällbara sitsen är du som låst i enheten. Med detta säkerställer du att rörelseomfånget riktas specifikt mot det önskade området.

Ledbart stöd för bröstet

Det ledbara bröststödet anpassar sig efter kroppens rörelse. Traditionellt sett sitter dessa stöd ihop och på samma plats, men tack vare ledgången får du en ännu bättre känsla med denna träningsenhet.

Egenskaper
TillverkareWatson Gym Equipment
Tillverkad iEngland
Användningprofessionellt bruk
MuskelgruppRygg
Skriv din egen recension
Du recenserar:Animal Dual Stack Mid to Low Row
Ditt betyg