Watson

5

4 recensioner

Watson

Watson

Alla Watson-produkter är tillverkade av 4 mm till 5 mm stål beroende på produkt. Ramens styrka och stålets kvalitet är även nämnvärt. Watson använder bästa möjliga stål tillverkat i Europa vid tillverkning av sina produkter. Du kan själv välja färgen på ramen, beklädnaden och sömmarna. Den massiva ramstrukturen är helt enkelt gjord för att hålla. Om du vill kan du till och med beställa en enhet med ett viktmagasin på så mycket som 300 kg, vilket tyder på hållbarhet. Enbart några få konkurrenter kan göra detsamma då deras ramar helt enkelt inte är utformade för att tåla så stora viktlaster. Alla produkter inkluderar ett standard viktmagasin gjort av 5 kg plattor. Till alla enheter är det möjligt att få finjustering som erbjuder viktökning och -minskning med 2,5 kg åt gången.

Watson Gym Equipment

gymenheter för krävande bruk

När du är ute efter det bästa är Watson svaret. På allvar. Watson fokuserar på att tillverka styrkeutrustning, skivstänger och övriga tillbehör för tung användning med bästa möjliga användarupplevelse. Dessutom är produkterna praktiskt taget omöjliga att ha sönder. Watsons produkter har en blygsam livstidsgaranti. Produkterna är handgjorda i Storbritannien av det bästa stålet i England. De designar och tillverkar varje komponent själva, vilket garanterar högsta möjliga kvalitet och full kontroll över hela tillverkningsprocessen, som sedan håller produkternas priser på en rimlig nivå. För kunden innebär detta rättvisa kostnader och leveranstider även vid stora beställningar.

Att skräddarsy Watsons produkter är fullt fritt för dig och det är enbart din fantasi som kan sätta gränser. Produkternas kvalitet och den utmärkta finishen talar verkligen för sig själv, men det slutliga utseendet är fortfarande helt upp till dig och din smak. Även om det är kul att designa produkter enligt egen preferens, är det bra att komma ihåg att det är frågan om något större än enbart att genomföra kreativitet. Varje #slutresultat #selfie som postas från ditt gym kommer att synas med branschens bästa gymutrustning, med just ditt varumärke.

Vi älskar utmaningar, låt oss skapa något unikt tillsammans!

Kolla in Watsons produkter här!

 

Se Watsons berättelse

En berättelse om passion när saker görs med kärlek och ett stort hjärta.

Kvalitet

Watsons verksamhet har alltid styrts av kvalitet, som läggs före allt annat. Redan från början har de tillverkat utrustning och verktyg av hög kvalitet. Tack vare detta är deras kunder runt om i världen allt större gymkedjor, välkända influencers inom fitness- och styrketräningsbranschen samt privata gym.

Made in UK 100%

Alla deras produkter är till största delen handgjorda i deras fabrik i Frome, England. De designar och tillverkar alla komponenter själva. De vet helt enkelt vad de gör.

design

DESIGN

Genom åren har deras produkter fått förtroende av världens mest respekterade tränare och idrottare.

De lyssnar på kunderna, på deras åsikter om produkternas användbarhet och biomekanik.

De får mycket positiv feedback, men den negativa feedbacken är det som hjälper dem att ständigt utvecklas.

 

 

   

    Artiklar 1-16 av 128

    Sätt fallande sortering
    Sida
    per sida